Hos Speramus finder du information om sekter i Danmark og hjælp til forløsning af traumer.
Selvhypnose lydfil
Mens du lytter til musikken, kan du - hvis du vil - gå ind i en dyb trance og selvhypnose, og mens du lytter, vil du måske bemærke, hvor meget bedre du får det, og jo bedre du får det, jo bedre har du det, når du går dybere ind i trancen. Dybere og dybere. Bare tillad dig selv at gå dybt ind i dit sind - og jeg mener virkelig dybt - og mens du bliver ved med at lytte til musiken, vil de underliggende frekvenser hjælpe dig med at heale, med at give slip på fortiden, med at fjerne mentale blokeringer, og jo mere du lytter med dine høretelefoner på, mens du er et dejligt og roligt sted, jo mere afslappet vil du føle dig og blive åben for kreative tanker, og efterhånden som du bliver ved med at lytte, mens du er fuldstændig afslappet og åben for positiv forandring, da tillad dig selv at mærke, hvordan dit DNA reparerer sig selv ved hjælp af de underliggende frekvenser, der ændrer sig i løbet af den ene time, hvor du tillader dig selv at blive endnu mere afslappet og endnu mere åben for forandring, mens du bliver ved med at lytte og går dybere og dybere ind i dig selv, og når du tillader dig selv at lade den positive forandring ske, mens du lægger mærke til, hvor meget bedre du har det, hvor meget bedre du har det, ved du, at denne musik vil hjælpe dig med at genopbygge din krop og sjæl, og du kan ændre dig fuldstændigt og nemt, mens du lytter til musikken i den ene time og aldrig, mens du kører bil, bare bemærk til sidst, hvor lettere du føler dig, hvor glad du føler dig, mens du lader et smil fuldende denne helbredende rejse, du lige har givet dig selv. Lige præcis :)

Klik på linket, hvis du ønsker at bestille en tid. Jeg vil glæde mig til at se dig i min klinik.

Bemærk en tid i klinikken er først endelig, når der er modtaget en bekræftelse med en personlig besked på E-mail fra mig.

KLIK HER:  Tidsbestilling

Behandling af ca.1,5 -2 timer 🌺

I min klinik tilbyder jeg professionelle individuelle behandlinger, hvor jeg bruger kinesiologi og tankefeltterapi til afbalancering af krop og sind, og hypnose til at støtte dig i at opnå positv forandring, hvor du træffer sunde og bevidste valg.

"Det umulige klarer vi med det samme, mirakler tager lidt længere tid" var min gamle shiatsu læres motto. Selvom min primære tilgang er hynoseterapi og kinesiologi kan det være, at netop din udfordring gør, at det giver mening at inddrage shiatsu eller andet i behandlingen. Jeg har en bred vifte af værktøjer, som jeg kan benytte, hvilket også gør, at ikke to behandlinger er ens.

Jeg har valgt at have klinik i hjemmet for at kunne tilbyde mine behandlinger til en overkommelig pris og for at kunne være tilgængelig aftener og i weekender.

Alle fortjener muligheden for at opleve forandring og velvære, og alle er velkomne i min klinik. Jeg skræddersyer enhver behandling således, at den passer til dig og dit behov. Børn er også velkomne.
1.200,00 DKK
stk.
Behandling af ca.1,5 -2 timer  🌺

Forløb

Hvornår er en enkelt behandling nok, og hvornår vil et forløb være det bedste?

Ofte oplever man en positiv forandring allerede efter én behandling. Dog kan det i nogle tilfælde tage længere tid afhængig af din situation, og det du ønsker at opnå. Jeg tilbyder derfor et behandlingsforløb på tre sessioner til 2700 kr. Betalingen kan opdeles i to rater. hvor der betales 1500 kr. ved den første behandling og 1200 ved den anden behandling.
 
Skal du til eksamen eller jobsamtale og har det svært med det, eller vil du gerne bare stå stærkere i dig selv, kan vi på en enkelt session som regel nå rimelig langt. Har du en ustyrlig sukkertrang, som du gerne vil kunne kontrolere eller vil du stoppe med at ryge og har selv prøvet uden held, trænger du til at få mere energi i kroppen, fordi du føler dig udkørt, vil en enkelt session ofte kunne hjælpe.

Har du haft en svær bardom, har dit barn det svært i skolen og i sin fritid, har du været udsat for voldtægt eller overfald, har du været i en sekt i mange år, har du overvejet eller forsøgt selvmord, har du svært ved at finde dit ståsted i livet, føler du, at du er ude af dig selv, er der flere lag, som vi skal bearbejde, og derfor kan det være bedre at investere i et forløb. Dermed ikke sagt, at vi ingenting kan nå på en enkelt session.

ALLE er velkomne i min klinik.

Send en besked for booking af tid eller brug linket ovenfor.
2.700,00 DKK
stk.
Forløb

Selvhypnose_Frekvensterapi_Musiklydfil

Lydfil i mp3 format. Lydfilen er behagelig healende musik med underliggende frekvenser særligt komponeret for Speramus. Frekvenserne vil have indvirkning på dine hjernesvingninger, som igen vil påvirke din krop og sind, således du kan opleve en healende effekt. For optimal effekt bør musikken lyttes til med høretelefoner. 
 
Filen er alene til personligt brug og må aldrig høres, når du kører bil mv. 
Lydfil i mp3 format. Lydfilen er behagelig healende musik med underliggende frekvenser særligt komponeret for Speramus. Frekvenserne vil have indvirkning på dine hjernesvingninger, som igen vil påvirke din krop og sind, således du kan opleve en healende effekt. For optimal effekt bør musikken lyttes til med høretelefoner.

Lydfilen er alene til personligt brug og må aldrig høres, når du kører bil. 
175,00 DKK
stk.
Selvhypnose_Frekvensterapi_Musiklydfil

Online session

Er det ikke muligt for dig at komme til min klinik, kan du booke en online session. Prisen er den samme som ved fysisk fremmøde i klinikken.
 
Ønsker du at investere i en online session, send da venligst besked for booking af tid. Sammen finder vi det rigtige tidspunkt.
1.200,00 DKK
stk.
Online session

 

  Din hjælp til en lys fremtid
 
 
Nu
Hvornår vil nu være det rigtige tidspunkt til at booke en session? Det er okay, hvis du ikke rigtig er klar over, hvordan du kan få gavn af hypnoterapi og bruge dette i dit liv lige nu, men jeg er sikker på, at hvis du virkelig fokuserer nu, kan du faktisk allerede nu begynde at få en idé om, hvornår nu vil være et godt tidspunkt at tage kontakt :)
Speramus Marianne | Byskovsvej 3, Gedved - Danmark