Selvhypnose frekvensterapi
Mens du lytter til musikken, kan du - hvis du vil - gå ind i en dyb trance og selvhypnose, og mens du lytter, vil du måske bemærke, hvor meget bedre du får det, og jo bedre du får det, jo bedre har du det, når du går dybere ind i trancen. Dybere og dybere. Bare tillad dig selv at gå dybt ind i dit sind - og jeg mener virkelig dybt - og mens du bliver ved med at lytte til musiken, vil de underliggende frekvenser hjælpe dig med at heale, med at give slip på fortiden, med at fjerne mentale blokeringer, og jo mere du lytter med dine høretelefoner på, mens du er et dejligt og roligt sted, jo mere afslappet vil du føle dig og blive åben for kreative tanker, og efterhånden som du bliver ved med at lytte, mens du er fuldstændig afslappet og åben for positiv forandring, da tillad dig selv at mærke, hvordan dit DNA reparerer sig selv ved hjælp af de underliggende frekvenser, der ændrer sig i løbet af den ene time, hvor du tillader dig selv at blive endnu mere afslappet og endnu mere åben for forandring, mens du bliver ved med at lytte og går dybere og dybere ind i dig selv, og når du tillader dig selv at lade den positive forandring ske, mens du lægger mærke til, hvor meget bedre du har det, hvor meget bedre du har det, ved du, at denne musik vil hjælpe dig med at genopbygge din krop og sjæl, og du kan ændre dig fuldstændigt og nemt, mens du lytter til musikken i den ene time og aldrig, mens du kører bil, bare bemærk til sidst, hvor lettere du føler dig, hvor glad du føler dig, mens du lader et smil fuldende denne helbredende rejse, du lige har givet dig selv. Lige præcis :)

Behandling af ca. 2 timers varighed 🌺

Holistisk behandling med kinesiologi og hypnoseterapi.
I min klinik tilbyder jeg professionelle individuelle behandlinger, hvor jeg bruger kinesiologi til afbalancering af krop og sind, og hypnose til at støtte dig i at opnå positv forandring, hvor du træffer sunde og bevidste valg.

En behandling varer ca. 2 timer. 
 
Jeg har valgt at have klinik i hjemmet for at kunne tilbyde mine behandlinger til en overkommelig pris og for at kunne være tilgængelig aftener og i weekender.
 
Alle fortjener muligheden for at opleve forandring og velvære, og alle er velkomne i min klinik. Jeg skræddersyer enhver behandling således, at den passer til dig og dit behov. Børn er også velkomne.
 
Send en besked for booking af tid.
1.100,00 DKK
stk.
Behandling af ca. 2 timers varighed  🌺

Selvhypnose_Frekvensterapi_Musiklydfil m. underliggende frekvenser for healende effekt

Lydfil i mp3 format. Lydfilen er behagelig healende musik med underliggende frekvenser særligt komponeret for Speramus. Frekvenserne vil have indvirkning på dine hjernesvinger, som igen vil påvirke din krop og sind, således du kan opleve en healende effekt. For optimal effekt bør musikken lyttes til med høretelefoner. 
 
Filen er alene til personligt brug og må aldrig høres, når du kører bil mv. 
Lydfil i mp3 format. Lydfilen er behagelig healende musik med underliggende frekvenser særligt komponeret for Speramus. Frekvenserne vil have indvirkning på dine hjernesvingninger, som igen vil påvirke din krop og sind, således du kan opleve en healende effekt. For optimal effekt bør musikken lyttes til med høretelefoner.

Lydfilen er alene til personligt brug og må aldrig høres, når du kører bil. 
175,00 DKK
stk.
Selvhypnose_Frekvensterapi_Musiklydfil m. underliggende frekvenser for healende effekt

Online coaching af ca. 1 times varighed.

Jeg er uddannet Mastercoach fra Sofia Manning, stresscoach, konflikt- og teamcoach.
 
Online coaching kan handle om, hvordan du træffer sunde og bevidste valg og hvilken retning i livet, der vil være den mest optimale for dig. Jeg kan give dig værktøjer til bedre at håndtere livets udfordringer. 
 
Ønsker du at investere i en times online mastercoaching, send da venligst besked for booking af tid. Sammen finder vi det rigtige tidspunkt.
475,00 DKK
stk.
Online coaching af ca. 1 times varighed.

 

Din vej ud af traumer - din hjælp
til en lys fremtid
 
 
Nu
Hvornår vil nu være det rigtige tidspunkt til at booke en session? Det er okay, hvis du ikke rigtig er klar over, hvordan du kan få gavn af hypnoterapi og bruge dette i dit liv lige nu, men jeg er sikker på, at hvis du virkelig fokuserer nu, kan du faktisk allerede nu begynde at få en idé om, hvornår nu vil være et godt tidspunkt at tage kontakt :)
Copyright © Speramus