Speramus ~ din hjælp til en lys fremtid

Støt Speramus

Speramus har eksisteret siden 2015, hvor vi har tilbudt hjælp til personer, der har været i en sekt og deres pårørende, samt stået til rådighed overfor pressen, studerende og andre, som har haft brug for at tale med nogen omkring sekteriske forhold/sekteriske fællesskaber. Speramus oplyser primært om sekter i Danmark. 
 
Speramus drives af Marianne Willert samt anonyme frivillige, der alle er imod sekterisme og arbejder for et etisk samfund. Anonymiteten er valgt med henblik på at beskytte dem, der hjælper. 
 
Har du lyst til at støtte Speramus i oplysningsarbejdet omkring sekter, kan beløb doneres via alm. bank overførsel. Alle beløb store som små er kærkomne. Speramus er meget taknemmelig for enhver donation. Pengene går til arbejdet med at oplyse om sekter, uddannelse, telefon, hjemmesiden og daglig drift.
 
 
Indsæt på konto:
Reg.nr. 0400
Kontonr. 4017491739
 
 
 

Marianne Willert 

Jeg uddanner mig løbende til glæde for mine klienter og mig selv.

Gennemførte uddannelser (udvalgte)

 • Certificeret Hypnotisør (Architecture of Hypnosis): Mike Mandel, Toronto Canada (Fysisk fremmøde + skriftlig eksamen)
 • Certificeret Hypnoterapeut: The Hypno Academy
 • TCP Traume Collaps Practitioner: The Hypno Academy
 • Meta - teknikken: Kim Oechsle, hypnotiseret.dk
 • Show & Stage hypnotisør: The Hypno Academy
 • Soul Key Terapeut: The Hypno Academy
 • Mastercoach fra Sofia Manning, som består af et mastermodul (afsluttet) og masterspecialerne:
  • Konfliktcoach: Sofia Manning (afsluttet)
  • Teamcoach: Sofia Manning (afsluttet)
  • Stresscoach: Sofia Manning (pågår 2023)
 • Kinesiologstuderende hos Kinesiologi-Akademiet og har foreløbig bestået:
  • TFH 1-5 som er fundamentet i kinesiologi
  • Metafor kursus 
  • Reset 1 (Kæbeafspænding)
  • BNT (Kosttilskud)
 • Reiki Healer: Hanne Fritsbøger
 • Grafologi: Mike Mandel
 • Moralities of Everyday Life:Yale University Coursera Course Certificates
 • Understanding Violence: Emory University Coursera Course Certificates
 • B.Sc. Mech. Eng. (Hons)_Maskiningeniør
 • Sikkerhedsvagt
Oprindelig er jeg uddannet ingeniør og har arbejdet som projektleder i mange år både i ind-og udland. Min passion for at hjælpe mennesker er grunden til, at jeg har efteruddannet mig indenfor hypnoterapi og kinesiologi samt coaching. Det er fantastiske værktøjer til hurtigt at skabe livsændrende resultater og bryde med gamle handlemønstre samt slippe fri af traumer, der tynger eller blot, hvis du har et problem - en hvilken som helst udfordring, du har brug for hjælp til, kan du via selvhypnose ofte få svaret. Selvhypnose er fantastisk til healing.

Lige siden jeg var ganske ung pige, har jeg interesset mig for selvudvikling og sekterisme. Jeg havde familie i sekteriske miljøer og undrede mig over, hvorfor de levede anderledes. Jeg læste bøger som "Ubegrænset kraft" af Anthony Robbins. Jeg blev reikihealer og fandt roen i mig selv. Lærte shiatsu og blev bevidst om triggerpunkter og meridianer. Som 24 årig fik jeg at vide på Sankt Elisabeth hospital, at mine knæ var ødelagte pga. karate og, at jeg aldrig kom til at løbe igen. Den besked lod jeg ikke gå ind. I stedet gik jeg til en kinesiolog. Efter bare een behandling kunne jeg løbe og træne karate igen. 
 
Jeg har nået de mål, jeg har sat igennem livet og mere til. Og det har jeg vha. de værktøjer, som jeg nu kan bruge til at hjælpe dig således, at du også får mulighed for at opnå det, du gerne vil her i livet. 

Som ung pige gjorde jeg rent ved siden af mine studier på de fine hoteller i København. Jeg var stuepige i 8 år på Hotel Royal siden hen på Hotel D´Angleterre. Jeg har været fængselsvagt i Vridsløselille statsfængsel og siddet i retten med de barske drenge. Er uddannet sikkerhedsvagt og været nattevagt på steder som Panum og det Kongelige Teater. Været bartender på Kabyssen på Christianshavn og i Holeby på Lolland og arbejdet 3,5 år som stewardesse (rengøringspige) på boreplatformen Mærsk Endeavour i Nordsøen, indtil jeg besluttede mig for at blive maskiningeniør. På platformen gav jeg gratis shiatsu- og reikibehandlinger, når jeg havde fri, til de hårdt trængte borebisser. 
 
Jeg var den første kvindelige "Mechanical Field Engineer" hos Flsmith på russiske cementfabrikker. Jeg rejste til Nigeria og installerede software på verdens største flydende platform (FPSO). Har været på fabrikker i Bulgarien, Tyrkiet og Kina.
 
I Staten hvor jeg også arbejder, er jeg ansvarlig for byggesager til over 220 mio.kr. 
 
Når du booker en tid hos mig, får du eller dit barn ikke kun en terapeutisk session, men også fordelene af min tekniske baggrund og erfaring. Jeg anvender mine analytiske evner til at forstå dine dybtliggende udfordringer for derved at optimere processen, strukturere og målrette min behandling, således at du eller dit barn får en skræddersyet session til det individuelle behov. Jeg arbejder målrettet mod at styrke din mentale og følelsesmæssige balance således, at du får den bedste oplevelse og de bedste værktøjer med dig hjem. 

I dag ved jeg, at hypnoterapi og kinesiologi kombineret med coachende livgivende samtaler er det helt rigtige for mig at tilbyde mine klienter. Der har jeg fundet min hylde. Og det har jeg, fordi det virker!  
 
"Det umulige klarer vi med det samme, mirakler tager lidt længere tid" var min gamle shiatsu læres motto. Selvom min primære tilgang er hynoseterapi og kinesiologi kan det være, at netop din udfordring gør, at det giver mening at inddrage shiatsu, eller andet i behandlingen. Jeg har en bred vifte af værktøjer, som jeg kan benytte, hvilket også gør, at ikke to behandlinger er ens. 

Jeg glæder mig til at se dig i min klinik.
 
Din vej ud af traumer - din hjælp
til en lys fremtid
 

Klinik SPERAMUS

Byskovsvej 3
8751 Gedved

Kontakt via formular eller E-mail: speramus@outlook.dk
 
Copyright © Speramus