Speramus — Netværk for ofre for en sekt og deres pårørende

Støt Speramus

Speramus har eksisteret siden 2015, hvor vi har tilbudt hjælp til personer, der har været i en sekt og deres pårørende, samt stået til rådighed overfor pressen, studerende og andre, som har haft brug for at tale med nogen omkring sekteriske forhold/sekteriske fællesskaber. Speramus oplyser primært om sekter i Danmark. 
 
Speramus drives af Marianne Willert samt anonyme frivillige. 
 
Har du lyst til at støtte Speramus i oplysningsarbejdet omkring sekter, kan beløb doneres via alm. bank overførsel. Alle beløb store som små er kærkomne. Speramus er meget taknemmelig for enhver donation. Pengene går til arbejdet med at oplyse om sekter, uddannelse, telefon, hjemmesiden og daglig drift.
 
 
Indsæt på konto:
Reg.nr. 0400
Kontonr. 4017491739
 
 
 

Marianne Willert CV

Udvalgte kurser

 • Hypnotisør (Architecture of Hypnosis): Mike Mandel, Toronto Canada
 • Certificeret Hypnoterapeut: The Hypno Academy
 • TCP Traume Collaps Practitioner: The Hypno Academy
 • Meta - teknikken: Kim Oechsle, hypnotiseret.dk
 • Show & Stage hypnotisør: The Hypno Academy
 • Soul Key Terapeut: The Hypno Academy
 • Konfliktcoach: Sofia Manning
 • Teamcoach: Sofia Manning
 • Reiki Healer: Hanne Fritsbøger
 • Moralities of Everyday Life:Yale University Coursera Course Certificates
 • Understanding Violence: Emory University Coursera Course Certificates
 
Oprindelig er jeg uddannet ingeniør og har arbejdet som projektleder i mange år både i ind-og udland. Jeg har efteruddannet mig indenfor coaching og hypnose, fordi det er fantastiske værktøjer til hurtigt at skabe livsændrende resultater og bryde med gamle handlemønstre samt slippe fri af traumer, der tynger, eller blot hvis du har et problem - en hvilken som helst udfordring, du har brug for hjælp til, kan du via selvhypnose ofte få svaret. Selvhypnose er også fantastisk til healing.

Som ung pige gjorde jeg rent ved siden af mine studier på de fine hoteller i København. Jeg var stuepige i 8 år på Hotel Royal siden hen på Hotel D´Angleterre. Jeg har været bartender på Kabyssen på Christianshavn og i Holeby på Lolland og arbejdet 3,5 år som stewardesse (rengøringspige) på boreplatformen Mærsk Endeavour i Nordsøen, indtil jeg besluttede mig for at blive maskiningeniør.

Som ingeniør har jeg været på Siri platformen i Nordsøen og USAN FPSO i Nigeria, som er verdens største flydende platform. Jeg var den første kvindelige rejsende Mechanical Field Engineer hos FLSmidth, hvor jeg arbejdede på cementfabrikker i Rusland senest som Cross Bar Cooler specialist. Derudover har jeg som projektleder været på fabrikker i Kina, Bulgarien, Tyrkiet mv. Så jeg har oplevet lidt af hvert. Jeg har været ude og mærke livet ruske i mig og ofte også stået på øretævernes holdeplads. Det har givet mig selvindsigt, indblik i og forståelse for andre kulturer samt en god portion livserfaring.
Din vej ud af traumer - din hjælp
til en lys fremtid
 
Klinik:
Byskovsvej 3
8751 Gedved

Kontakt via formular eller E-mail: speramus@outlook.dk
 
Copyright © Speramus