Speramus — Netværk for ofre for en sekt og deres pårørende

Kontakt/Bliv frivillig

Du kan via dette link kontakte Speramus, hvis du har information, du ønsker skal ud i verden eller bare gerne vil tale med en om dine oplevelser. Er du pårørende og ønsker at komme i kontakt med Speramus, benyt da også dette link.
 
Har du lyst til at gøre en forskel?

Støttegruppen i Speramus hjælper mennesker, der er ofre for en sekt, eller har været det, og som har brug for støtte til at komme ud eller til deres videre færd i livet. Støttegruppen i Speramus består af personer, der har tid og lyst, og samtidig evner at kommunikere med mennesker, der har det svært, og som har brug for støtte i deres vej mod en lys fremtid.

For at kunne blive frivillig støtte i Speramus kræver det, at du er uddannet eller under uddannelse til psykoterapeut, psykolog eller lignende og har lysten og viljen til at hjælpe mennesker, der har det svært, og som har brug for en håndsrækning. Vi har også brug for folk, der har lyst til at hjælpe til med at udbrede kendskabet om Speramus og til fundraising.

Har du evt. selv tidligere været medlem af en sekt, og ønsker du nu at bidrage med din erfaring, eller er du eksempelvis studerende indenfor kommunikation og har lyst til at hjælpe Speramus i sit arbejde, ser vi med stor glæde frem til at høre fra dig. Kontakt os via kontaktformularen og fortæl om dig selv, din baggrund og hvorfor du gerne vil være en del af Speramus støttegruppe, hvad du kan hjælpe med, og i hvilket omfang, du kan tilbyde din hjælp.
 

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Mange hilsner,
Speramus

Speramus
 
 
 
Speramus